Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Chania Rock Festival: Το ταξίδι

Πέμπτη 29/6, των αποστόλων Πέτρου και Παύλου, είναι η μέρα αναχώρησης για Χανιά. Το πρώτο festival (τι ωραία ακούγεται ε;) είναι γεγονός.

Το τι θα συμβεί αρχίζει να αχνοφαίνεται όταν εμφανίζεται η φωτογραφία με το περίφημο ψυγειάκι που εκτός από αυτές τις λίγες μπύρες, φορτώθηκε με κάποιες ακόμη αλλά και πολύ εύγευστες λιχουδιές από την ckaz (έτσι για τη λιγούρα στο καράβι).

Αλλά first thing first που λένε και στο χωριό του xenbast, οι Beer4 αρχικά συγκεντρώνονται ώστε να ευχηθούν στον εορτάζοντα petbast (χρόνια του πολλά λοιπόν γεμάτα ευτυχία). Εκεί ανακοινώνεται ότι στην παρέα των Beer4 θα προστεθεί ο αγαπημένος κύριος konkaz (let's get the party starting).

Μετά από μια μικρή παράκαμψη για να παραλάβουμε τον konkaz φτάνουμε στον Πειραιά.

Κάποιοι, έχουν μπει στο πλοίο και είναι άνετοι και ωραίοι...

... και ένας περιμένει υπομονετικά να φορτώσουν τις νταλίκες...
 

Αφού με τα πολλά μπήκαν όλοι και το καράβι άρχισε να πλέει, πιάσαμε κατάστρωμα, ήπιαμε τις μπυρίτσες μας, μέχρι που παραδώσαμε πνεύμα (έπρεπε να κρατήσουμε και λίγες δυνάμεις για το επερχόμενο διήμερο). Μόνο ο υπογράφων τριγυρνούσε σαν την άδικη κατάρα, γιατί οι μ@λ@κ3ς στο καράβι δεν σκέφτηκαν να χαμηλώσουν λίγο τα φώτα (και ας μην διπλοκλείδωναν την πόρτα)



Υ.Γ. Όλως παραδόξως, ο konaspr δεν φαίνεται σε καμιά φωτό στην αναχώρηση...τον έφαγαν οι νταλίκες...