Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

WACKEN ΡΕ Μ0Υν1@!!!


Καθώς τα 3/5 της παρέας αυτήν την εποχή απολαμβάνει τις θάλασσες και τις παραλίες, ενώ τα 2/5 ψήνονταιστην Αθήνα (#$%$#@#$@#$!#@), έλαχε ο κλήρος σε μένα να γράψει 2 λόγια για το WOA - 2011.

Ποσοστό επιτυχίας 17/19 live.

Μεγάλη απογοήτευση ήταν οι Helloween. Δυστυχώς, η εμφάνισή τους ήταν κάτω του μετρίου. Το άλλο 1/19 ήταν οι "φίλοι" μας οι MAYHEM, τους οποίους ακόμη και ο μέγιστος ARCHON PAIN δεν άντεξε!

Κατά την ταπεινή μου γνώμη, Best Performance Award πηγαίνει και με διαφορά στους - Metal Gods και σας παίρνω τα μυαλά με τη φωνάρα μου Rob Halford - JUDAS PRIEST!!!!



Φυσικά, δεν μπορείς να ξεχάσεις OZZY (και τον κώλο του), που αν και δεν είχε απόδοση είναι στην καρδιά μας και πάντα όλα τα φάλτσα του παραβλέπονται...MOTORHEAD σταθερή αξία (SAY YES!!!)

Μεγάλη έκπληξη για μένα ήταν και οι AVANTASIA. Μπορώ να πω ότι απέκτησαν άλλον έναν fan και promoter της δουλειάς τους...YOU FUCKING CAMERA, FILM THE PEOPLE, THE PEOPLE!!!!

Kai Hansen, Michael Kiske μαζί στη σκήνη....

Amanda Sommerville.....(τα λόγια είναι περιττά)




Παρθενική εμφάνιση SEPULTURA στο WOA και τελευταίο live του Matt Barlow των Iced Earth (τι riff-ακια έπαιζε πάλι ο Jon???) Απίστευτη εμφάνιση από Blind Guardian! A! είδαμε και λίγο Ensiferum....

Αυτά για το συναυλιακό κομμάτι...για χτενίσματα, ροχαλητά, οδήγηση μη turbatou αυτοκινήτου (έστω και νοικιάρικο), pissoir καλύτερα από κοντά με παρέα μερικές μπύρες...

METAL IS FOREEEEVEEEER!